Перекладач

Вас вітає Кармалюківська ЗОШ І-ІІ-ІІІ ступенів!

понеділок, 11 січня 2016 р.

Підсумки навчання 

за І семестр 2015-2016 н. р.

  Ось і закінчився перший семестр. Перш за все, хочу привітати всіх з Новорічними святами! Хай мир і злагода приходять у ваші оселі, здоров'я, успіхів у добрих починаннях. Божої благодаті! 
  Під Новий рік всі підбивають підсумки прожитого минулого року. Важким випробуванням став 2015 для громади, вчителів, учнів. Пожежа забрала 7 травня нашу спільну колиску-школу, яку ми всі гуртом відновили, створили сучасні затишні класи. Але, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Ми стали дружними, разом перебороли біду. Тож давайте не втрачати того, що здобули. Давайте дивитись з надією в 2016 рік і вірити, що історичне село не залишиться без центру освіти та культури - школи, яка дає гарні знання. І випускники нашої школи можуть це підтвердити.
  А учні підійшли до свят з такими результатами:
-  в першому класі діти не оцінювалися, тому відзначу всіх, діти старались, навчались. Це Зябченко Діана, Куземська Настуня, Ковальчук Артемій, Лукашенко Богданка, Шелінговський Ростислав, Косяк Борис та Погончук Андрій.
- в другому класі найкращими були Скрипник Роман, Козулі Леся і Даша, Бондаренко Деніс і Дмитро, Мельник Каріна, Кириловський Олександр, Чернюк Діана.
 - в третьому класі вже виставлються бали і відмінниками стали Приймак Анастасія і Шевчук Софія, з балами достатнього та високого рівнів закінчили семестр Гайдучок Артем, Зубик Єлизавета, Огородник Софія.
- в четвертому класі маємо двох учнів, які мають бали високого та достатнього рівнів,  Рибак Артур та Максімова Яна.
  В старших класах  з балами достатнього та високого рівнів закінчили І семестр: Квасневський Іван (5 клас), Максімова Катерина та Приображенська Аліна (6 клас), Власенко Тетяна (7 клас), Глова Данило (7 клас), Огренчук Альона  (7 клас), Миколюк Владислав  (7 клас), Бевз Вікторія  (8 клас), Мукомел Анжела та Савченко Валерія  (8 клас), Семенюк Альона і Підвисоцька Уляна (9 клас), Бондаренко Антоніна, Семенюк Ельвіра та Гнаповський Олег (10 клас), Огренчук Вікторія і Красовський Дмитро (11 клас).
  І нарешті відмінники навчання, наші претенденти на Золоту медаль, Степчук Євгеній (11 клас) та Крайнік Олена  (10 клас). Вітаю вас, дорогі діти!. Хочу сказати, що Степчук Євгеній здобув для школи 5 призових мість у Всеукраїнських предметних олімпіадах. Молодаць, так тримати!!!
  Сподіваюся, що частина "хорошистів" стануть в другому семестрі відмінниками. Успіхів!.
-     
  

x

1 коментар: